начало   за нас    реклама   контакти


» Здраве
» Облекло
» Храни
» Играчки
» Колички
» Козметика
» Аксесоари
» Градини и ясли
» За бременни
» Обзавеждане
» Заведения
Ако желаете да добавим безплатно Вашия обект в каталога, кликнете тук
СтатииХомеопатия? Защо?

Хомеопатията я наричат още нежната медицина,защото тя е метод на лечение ,който е в синхрон с реак-тивността на нащия организъм, лекува ни без да ни вреди.

Хомеопатичните лекарства се приготвят от разнообразни природни средства от растителен ,животински произход,от субстанции в заобикалящата ни среда.В процеса на производсво чрез последователни етапи на разреждане и динамизиране  се получават така наречените безкрайно-малки дози,които действат бързо,ефикасно,стимулиррайки нащия организъм да се справи със съответния проблем.

Тези лекарства могат спокойно да се приемат от бременни,от кърмачета а също така и от алергични хора.Дори можем да кажем ,че хомеопатията е чудесен лечебен метод   с много добри резултати при лечението на разнообразни алергични състояния и заболявания -хреми,синуити ,астма ,уртикарии и др.

Най-общо хомеопатичните лекарства се делят на специалитети-съдържат няколко съставки,доказали ефикасността си при различно състояния рема,грип,болки в гърлото,кашлица и др. и монопрепарати -включващи едно хомеопатично лекарство.Монопрепаратите са в различни разреждания 5СН,9СН,15СН,30СН.Тези разреждания са изключително важни за ефекта на лечението.Монопрепаратите се изписват индивидуално за всеки конкретен пациент за конкретната ситуация.   

Лекарят -хомеопат е този ,който преглеждайки пациента ,поставя диагноза и преценява дали ще включи хомеопатичната терапия самостоятелно или ще я комбинира с друг метод на лечение.Той ще трябва възоснова насвоитя квалификация да реши в конкретния случай какво конкретно лечение да предприеме.

Автор:
Д-р Ерна Хаджолян - Латифян
Кабинет: гр. Варна, ул. "Шипка" 15
тел.: 052 606 849, 0887 292 849


© 2006, VarnaBebe.com, Всички права запазени :: условия за ползване ::
Търси
Научавайте за
всичко ново в сайтаКошарка за игра
Lusso Cam
Цена: 135.00 Лева
На каква възраст родихте?

Между 16 и 20 год.
Между 21 и 25 год.
Между 26 и 30 год.
Между 31 и 35 год.
Над 35 год.
Гласували: 1899