начало   за нас    реклама   контакти


» Здраве
» Облекло
» Храни
» Играчки
» Колички
» Козметика
» Аксесоари
» Градини и ясли
» За бременни
» Обзавеждане
» Заведения
Ако желаете да добавим безплатно Вашия обект в каталога, кликнете тук
СтатииПролет и някои алергични проблеми.

Зима е. Нормално е да мислим как да се справим с простудите, с грипа.

Но през месец февруари трябва да обърнем сериозно внимание и наближаващата пролет,а заедно и с това на алергичните ринити, на така наречената сенна хрема,която протича с кихане,сълзене и сърбеж по очите.тези прояви се провокират от цъфтежа на дърветата.
За този досаден здравословен проблем хомеопатията разполага с голям набор от природосъобразни лекарствени средства.Профилактично от месец февруари е добре да се приема Поленс 30СН по десет гранули един път седмично  и Пумон хистаминум 15СН по десет гранули също един път седмично.
Съобразно конкретния пациент лекарят –хомеопат може да добави или Арсеникум йодатум,или Натриум муриатикум или Сепия  или Ликоподиум .

С настъпването на пролетта при някои хора се получава  ситен алергичен обрив по откритите части на тялото,който се провокира от първите по-силни слънчени лъчи или това е израз на така наречения доброкачествен слънчев луцит. За тези пациенти  е добре да знаят, че приемайки  от месец февруари Пумон хистаминум15СН десет гранули седмично и Хиперикум15СН десет гранули седмично  ще ги избави от неприятния обрив.Към тези два медикамента можеда бъде при нужда прибавен и Апис мелифика15СН по пет гранули ежедневно.Автор:
Д-р Ерна Хаджолян - Латифян
Кабинет: гр. Варна, ул. "Шипка" 15
тел.: 052 606 849, 0887 292 849

© 2006, VarnaBebe.com, Всички права запазени :: условия за ползване ::
Търси
Научавайте за
всичко ново в сайтаКошарка за игра
Lusso Cam
Цена: 135.00 Лева
На каква възраст родихте?

Между 16 и 20 год.
Между 21 и 25 год.
Между 26 и 30 год.
Между 31 и 35 год.
Над 35 год.
Гласували: 1899