начало   за нас    реклама   контакти


» Здраве
» Облекло
» Храни
» Играчки
» Колички
» Козметика
» Аксесоари
» Градини и ясли
» За бременни
» Обзавеждане
» Заведения
Ако желаете да добавим безплатно Вашия обект в каталога, кликнете тук
СтатииДа укрепим имунната си система и да я подготвим да
посрещне студената и влажна зима.


Настъпи неусетно есента. Макар, че ни огряват слънчевите лъчи, времето е вече по-студено и влажно. Започваме неусетно да покашляме, да кихаме. По лицата на дечицата ни виждаме хремавите им носленца и бляскавите им очи. За наблюдателните майки, за грижовните баби и дядовци това вече е сигнал, че трябва да потърсят помощтта на природосъобразни лечебни средства за укрепване на детския организъм. Сигнал,че трябва да стимулират защитата на нашите палавници, без обаче да ги алергизират или да им навредят.

Вече от десетина години в нашата аптечна мрежа има голямо разнообразие от лечебни средства, подсилващи имунната система на малки и големи. Ценното на хомеопатичните лекарства, е че стимулират организма без никаква възможност да го алергизират или да му навредят по някакъв начин.

Повечето родители, баби и дядовци знаят, че приемането по една туба- доза, веднъж седмично от хомеопатичния специалитет Осцилококцинум в рамките на няколко месеца ще укрепи защитата срещу разнообразна вирусна патология. Ако пък вече сме били в контакт с близки, болни от простуда, грип, вземайки от това лекарство по една туба-доза през шест часа в продължение на един ден, ще успеем да си помогнем да не се разболеем.

Освен Осцилококцинум има и други хомеопатични средства, които укрепват имунната система като Женоверин, като Силицея, Ехинасея. Последните два медикамента се изписват в различни индивидуални схеми, конкретни за съответния пациент.

За всяко често боледуващо дете или възрастен след обстоен преглед и преценка на фамилни заболявания, минали и настоящи оплаквания, лекарят хомеопат прави индивидуална укрепваща схема за лечение.

В годините хомеопатията се утвърди като един от най-бързо и ефикасно действащите методи на лечение, разбирасе когато е изписана правилно, когато умело са подбрани както хомеопатичните средства, така и техните разреждания. Това вече зависи от квалификацията на лекаря, от възможностите му за точна диагностика на проблемите, точна ориентация за избора на хомеопатичните медикаменти.

Автор:
Д-р Ерна Хаджолян - Латифян
Кабинет: гр. Варна, ул. "Шипка" 15
тел.: 052 606 849, 0887 292 849

© 2006, VarnaBebe.com, Всички права запазени :: условия за ползване ::
Търси
Научавайте за
всичко ново в сайтаКошарка за игра
Lusso Cam
Цена: 135.00 Лева
На каква възраст родихте?

Между 16 и 20 год.
Между 21 и 25 год.
Между 26 и 30 год.
Между 31 и 35 год.
Над 35 год.
Гласували: 1899